Feestelijke Fusieviering op 7 januari 2018

Het pastoraal team en de parochiebesturen nodigen u uit voor de feestelijke Eucharistieviering bij de oprichting van onze nieuwe Parochie Sint Willibrordus.

Plaats:      H. Andreaskerk in Zevenaar (Kerkstraat 2)
Tijd:           zondag 7 januari 2018 om 10.30 uur

Kardinaal Eijk, aartsbisschop van ons bisdom, zal in deze viering voorgaan samen met het voltallig pastoraal team. Het AMK-koor Zevenaar, het Gemengd koor Duiven, het Gemengd koor Oud-Zevenaar en het NGK-koor Zevenaar ondersteunen de viering muzikaal. Het geheel staat onder leiding van dirigente Regina Witte en organist Paul Sweers. Misdienaars uit de verschillende geloofsgemeenschappen zullen assisteren.

Als u met de auto komt, raden wij aan om te parkeren op het Masiusplein (ca. 2 minuten lopen). Na afloop van de Eucharistieviering hopen wij dat u nog even blijft om elkaar te ontmoeten en Nieuwjaarswensen uit te wisselen.

Met deze feestelijke Eucharistie vieren wij het voltooien van het fusietraject dat een klein jaar geleden is begonnen. Op 14 december jl. heeft de bisschop het fusiedecreet afgegeven en daarmee de nieuwe parochie opgericht. De tekst van het decreet vindt u hier.

Per 1 januari 2018 omvat de Parochie Sint Willibrordus de dertien geloofsgemeenschappen Babberich, Doesburg-Angerlo, Duiven, Lathum-Griesbeek, Groessen, Herwen & Aerdt, Lobith & Tolkamer, Loo, Oud-Zevenaar, Pannerden, Spijk, Westervoort en Zevenaar.