Activiteiten en evenementen

Afscheid vrijwilligers Sint Franciscusviering zondag 8 oktober om 09.30 uur
Wij zijn samen de kerk in onze geloofsgemeenschap Babberich. Niet alleen het pastoresteam of de besturen, maar VOORAL ook de vrijwilligers. Zij, die zich inzetten van schoonmaak tot zang en van kerkhofonderhoud tot ziekenbezoek. En al dat vele andere werk, b.v. even een klusje klaren: onbetaalbaar en dus onbetaald, maar o zo belangrijk.

Wij, als bestuur van de Pastorale Raad, waarderen al die inzet enorm en daarom willen wij alle vrijwilligers graag zo nu en dan bedanken. En dat willen wij dan doen tijdens de Franciscusviering op zondag 8 oktober om 09.30 uur in onze St.Franciscuskerk. In deze viering zal er afscheid genomen worden van die mensen die, geheel of gedeeltelijk, gestopt zijn met hun werkzaamheden voor de kerk. Tevens zullen de nieuwkomers welkom geheten worden.
Het is een Eucharistieviering met als voorganger Pater Gerard Remmers en met medewerking van het Dames en Herenkoor en het Ritmisch koor.

De Pastorale Raad nodigt U en alle vrijwilligers en mede parochianen, uit voor deze feestelijke viering op zondag 8 oktober.

Gestopt
Thea Bouwman ziekengroep
Dinie Nibbeling ziekengroep
Riet Hendriks – Averdonk bezorgster
Anneke Lenting Interieur verzorgsters
Ton en Katja Schreur koor en lector
Jan Wezendonk Ritmisch koor
Mineke Diesvelt als interieurverzorgster

Nieuwkomers:
Joop v.d Ent Kerststal opbouw
Theo Kloppenburg Kerkhofonderhoud
Alfred Jansen Gemengd koor
Hans-Theo Jansen Gemengd koor
Riet Buil-Seisink Gemengd koor
Yvon Hol, Adiana Kooij en Trudy Wiltink bij het Ritmisch koor


100 jaar Herenkoor Babberich

In september 1916 werd ons Herenkoor opgericht. Honderd jaar geleden…….en daar zijn wij nog steeds trots op! In die honderd jaar is er natuurlijk veel lief en leed met elkaar gedeeld. Het koor zong bij rouw en trouw en in de reguliere vieringen. Bij deze vieringen zingen ook de dameskoorleden mee. Dit heuglijke feit is in september gevierd.

foto-herenkoorOnze heren zingen nog steeds met veel plezier en nu onder begeleiding van de heer Jacob Graansma, onze dirigent en organist. Zingen geeft energie. Je bent actief met anderen. Na een gezongen viering of koorrepetitie kom je weer opgefrist thuis, dat maakt zingen zo leuk.
Om de volgende 100 jaar te halen hebben we nog enthousiaste zangers en zangeressen nodig. Aanmelden kan bij de voorzitter, de heer Eduard Poodt.

Kun je zingen, zing dan mee!!!!