Activiteiten en evenementen

RITMISCH KOOR BABBERICH….50 JAAR

In 1968 werd in de Sint-Franciscuskerk in Babberich een jongerenkoor opgericht, bestaande uit meisjes en jongens van zo rond de 13 jaar.  50 jaar later zijn nog veel van deze toenmalige jongeren al 49, 44,42, 37, 36, 35, 32 jaar lid en het enthousiasme en plezier is in al die jaren gebleven. Het codewoord is betrokkenheid met elkaar en met de mensen, een zeer gevarieerd repertoire onder leiding van een professionele dirigent en begeleid door een combo.
Een gouden jubileum is een bijzondere mijlpaal en dit wil het Ritmisch Koor Babberich met de inwoners van Babberich en de gehele omgeving vieren met een speciale uitvoering.

Het thema is :

SAMEN DRAGEN – SAMEN GEDRAGEN, • een eigentijdse versie van het lijdensverhaal van Jezus.

In dit unieke optreden wordt een eigentijds Passie Verhaal verteld, gespeeld en gezongen samen met gastmusici in de juiste sfeervolle entourage

Maandenlang wordt door iedereen keihard gewerkt en gerepeteerd om deze uitvoering tot een succes te maken. Het Ritmisch Koor Babberich hoopt dan ook op een stampvolle Kerk waarin ruim 400 plaatsen beschikbaar zijn.

Naast de inzet van onze eigen vrijwilligers hebben wij ook grote steun aan een aantal sponsoren, maar wij hebben vooral u nodig, u kunt zorgen voor dé juiste sfeer en u kunt dé geweldige inspiratie zijn voor ons koor op deze bijzondere avond.

De voorverkoop is vanaf heden gestart. Toegangskaarten á € 5,- zijn verkrijgbaar op de volgende verkoopadressen verkrijgbaar:

  • COOP Babberich, Babborgaplein 1A, maandag tot en met zondag
  • Parochie Secretariaat Babberich, Babborgaplein 5, iedere donderdag van 9.00 -12.00 uur uur
  • Algemeen Secretariaat Zevenaar, Kerkstraat 2, maandag t/m donderdag 9.00 uur –
    15 00 uur en vrijdag van 9.00 -12.30 uur

ZATERDAGAVOND 24 MAART 2018 OM 19.00 UUR IN DE SINT-FRANCISCUSKERK TE BABBERICH

Het Ritmisch Koor Babberich nodigt u uit om deze uitvoering bij te wonen en heet u allemaal van harte welkom.