Kerkberichten

Vrijwilligers gezocht

De geloofsgemeenschap H.Andreas-Maria Koningin zoekt op korte termijn een aantal vrijwilligers die betrokken zijn bij de geloofsgemeenschap of de bereidheid hebben om deze betrokkenheid te ontwikkelen en interesse hebben in de (pastorale) activiteiten die ondernomen worden in, voor en door de gemeenschap.

Bekijk het overzicht van de diverse functies waarvoor vrijwilligers worden gezocht:
Vacatures

Voorbereidingen kerstlichtjestocht 16 december
De voorbereidingen voor de derde Kerstlichtjestocht zijn al in volle gang. Op zaterdag 16 december om 17.00 uur gaan we op zoek naar het Kerstkind. De tocht gaat niet door een berglandschap, maar over goed begaanbare wegen door Zevenaar zodat iedereen, jong en oud, mee kan lopen in deze tocht. Onderweg ontmoeten we de bekende figuren van het Kerstverhaal.

We beginnen op het Raadhuisplein, waar het kinderkoor Joy uit Duiven de opening zal verrichten met hun gezang. Na het openingsverhaal kan iedereen in groepjes de route gaan lopen. Het laatste stukje van de tocht zal plaatsvinden in het theater van de Pelgromhof. Tenslotte staat er in “Herberg Huize Pelgromhof” voor iedereen gratis koffie, thee, chocolademelk en krentenbrood klaar.

Kinderen mogen op deze tocht een lichtje of een lampion meenemen.

We zijn nog op zoek:
– naar mensen die mee willen spelen als verteller of als figuur (bv herder of soldaat)
– naar mensen die allerlei hand- en span diensten willen verrichten (potjes klaarzetten, route-begeleider met oranje hesje)
– naar heel veel lege, schone glazen potjes (jam, groenten, appelmoes) voor de theelichtjes. Deze kunt u inleveren in de hal van de kerk
– naar grote lappen stof of gordijn voor de kleding van de spelers

Samen kunnen we er ook dit jaar weer een geslaagde tocht van maken. Alvast bedankt voor uw hulp. Voor vragen en/of opmerkingen kun u terecht bij Svintha Rutjes (0620536092 of svinthaethel@gmail.com.


 

Zondag 17 december 09.30 uur: Eucharistieviering Boeteviering
Voorganger: Pastoor Thanh Ta
Koor: A.M.K. koor

Intenties:
Overleden familie Visser─Verkerk, Familie Stoffels, Til van Laanen

Zondag 17 december in de Andreaskerk om 14.30 uur: Kerstconcert
Door het Liemers Mannenkoor.