Home

Leren autorijden: “waarom ik wou dat ik mijn rijexamen had gehaald voordat ik Londen verliet”

Denk je eraan om stokken op te steken en de stad te verlaten voordat je slaagt voor je rijexamen? Lees eerst dit waarschuwende verhaal.

 

Biechttijd: ik heb het grootste deel van mijn tienerjaren geprobeerd – en faalde – om mijn rijexamen te halen. Ik had een goede reden om dat te doen, aangezien ik ongeveer … ooh, laten we zeggen 45 minuten lopen vanaf een Zone 6 station? Mijn dichtstbijzijnde bushalte was ook ongeveer 20 minuten rijden, als ik mijn tempo verhoogde tot een lichte jogging. En zelfs als ik een paar hardloopschoenen zou aantrekken en die o zo saaie reis zou maken, was het nooit gegarandeerd dat er daadwerkelijk een bus of trein zou komen opdagen.

 

Ondanks deze zeer goede redenen om mijn groene voorlopige licentie om te zetten in een hippe roze, is het me nooit gelukt. Oh zeker, ik had lessen. De allereerste keer dat ik achter het stuur zat en mijn vader geblaf naar me commando’s vanaf de passagiersstoel, botste ik tegen een lantaarnpaal.

 

Dan was er de hele lieve rij-instructeur die amper in het zweet brak toen ik het trottoir opging tijdens een onverstandig parallelparkeren. De eerste rijexamen, die ik niet heb gehaald. De tweede rijexamen, waar ik voor gepompt was, maar die werd geannuleerd vanwege een helaas getimede instructeursstaking.

 

Zoals ik al zei, ik heb het geprobeerd. En toen verhuisde ik naar Londen en een soort van … ja, ik besloot dat ik het niet meer hoefde te leren.


 

Zakt u de eerste keer niet voor uw rijexamen? Dit is waarom het waarschijnlijk niet jouw schuld is

“Niemand rijdt in Londen, tenzij ze een taxi of bus besturen,” zou ik zeggen, terwijl ik de bezorgde familieleden die vreesden voor mijn onafhankelijkheid luchtig wegzwaaide.

 

Als dat niet werkte, had ik nog veel meer excuses in petto, waaronder edelstenen als: er is nooit een parkeerplaats; het verkeer is altijd verschrikkelijk; de lessen zijn te duur; Ik kan sowieso geen auto betalen; Ik zou het doen, maar het is slecht voor de planeet.

 

Ik nam aan dat ik voor altijd in Londen zou blijven. Dat ik voor altijd de schitterende vervoersverbindingen van de stad zou gebruiken. En toen ontmoette ik een grootmoedige tuinman, met lachende ogen en een honger naar avontuur, en op de een of andere manier belandde ik met hem in de buitenwijken.

 

Vrouw te wachten bij bushalte in de regen

Leren autorijden: “het is tijd om toe te geven dat mijn overdreven vertrouwen in het openbaar vervoer een crisispunt heeft bereikt.”

Begrijp me niet verkeerd: ik vond het heerlijk om meren, velden en moerassen voor de deur te hebben (iedereen die mijn stuk over slow-living in Wales heeft gelezen, weet al dat ik een irritant buitenmens ben). Ik vond het heerlijk om de ruimte te hebben die nodig is om een ​​reddingshond te adopteren. Ik vond het heerlijk om bij de bovengenoemde tuinman te wonen. En ik vond het heerlijk om in het soort dorp te wonen waar mensen met elkaar knikken, hallo zeggen met heldere, opgewekte stemmen als ze elkaar tegenkomen op de stoep (hoewel ik er weliswaar lang over moest wennen) ). online gevaarherkenning leren is makkelijker.

 

Waar ik echter niet van hield, is dat ik niet in de buurt kon komen.

 

Voordat ik op slot ging, heb ik ooit geprobeerd een bus naar de dichtstbijzijnde stad te krijgen, zodat ik mijn haar kon laten doen. Ik wachtte ruim een ​​uur op een bus die nooit kwam, voordat ik het opgaf en in een smerige bui weer naar huis sjokte.

 

Leuk weetje: ‘eruit springen’ vergt veel meer planning als je a) niet meer in de stad woont en b) geen auto hebt. Omdat, zelfs nu de beperkingen worden opgeheven en niet-essentieel reizen niet alleen is toegestaan, maar actief wordt aangemoedigd (ik denk dat iemand een gat in de economie probeert te dichten), sta ik nog steeds voor het feit dat geen van mijn vrienden binnen loopafstand. Dat mijn armen maar zoveel boodschappentassen kunnen dragen. Dat mijn laarzen gemaakt zijn om te wandelen, maar alleen zo veel wandelen. Dat ik mensen om liften moet blijven vragen, als een gekke tiener.

 

Leren autorijden: “Ik ben het zat om op de liften van mijn vriend te moeten vertrouwen als ik ergens naartoe wil.”

Het is tijd om toe te geven dat mijn overdreven vertrouwen in het openbaar vervoer een crisispunt heeft bereikt. Dat ik mijn muur moet halenGa weer op pad voor nog meer lessen. En dat mijn arrogante houding ten opzichte van het behalen van mijn rijexamen toen ik een tiener was, 100% is teruggekomen om me in mijn reet te bijten. theorie examen online oefenen kan altijd.

 

Ik ben natuurlijk niet de enige roekeloze stadsbewoner die zou willen dat ze hun rijbewijs eerder in hun leven hadden uitgezocht. Hier delen drie vrouwen hun mening over hun eigen autoluwe bestaan.

Hoewel het gebruik van een online creditcard uw risico op blootstelling aan gezondheidsrisico’s kan verkleinen, bent u kwetsbaarder voor fraude.

 

Sommige links op deze site bevatten aanbiedingen van onze partners.

 

De coronavirus pandemie verandert de manier waarop we winkelen. En de nieuwe norm van sociale afstand, plastic schilden en gezuiverde winkelwagentjes maakt het vermijden van fysieke winkels aantrekkelijker dan ooit. Online winkelen is geen gemak meer; het is een daad van overleven.

 

“Nu de wereld in de nasleep van COVID-19 haar snelle verschuiving naar digitaal voortzet, wenden steeds meer consumenten zich tot online aankopen met hun creditcards”, zegt Brian Cole, hoofd product bij Noord-Amerika bij Visa. transferwise card aanvragen.

 

Maar hoewel online winkelen uw blootstelling aan gezondheidsrisico’s kan verminderen, kan het uw risico op fraude en identiteitsdiefstal vergroten. Het online gebruiken van uw creditcard kan beloningen en consumentenbescherming bieden, maar weet hoe u uw identiteit moet beschermen voordat u een aankoop doet.

 

Lees verder om te leren hoe u veilig online kunt winkelen en kies de beste creditcard voor online winkelen.

 

Digitaal winkelen vereist digitale betalingen, dus u kunt geen contant geld gebruiken om online te betalen. n26 card aanvragen.


 

Sommige online winkels accepteren betalingen van diensten zoals PayPal die verbinding maken met uw bankrekening, maar kaarten zijn de belangrijkste betaalmethode online. Dat betekent dat wanneer u iets online koopt, u ​​waarschijnlijk een creditcard of bankpas gebruikt, die beide algemeen worden geaccepteerd.

 

Hoe kunt u een creditcard veilig gebruiken voor online aankopen?

 

U kunt online aankopen doen met een creditcard, wat voordelen kan opleveren via creditcardbeloningsprogramma’s. Maar wees voorzichtig.

 

“Er zijn positieve en negatieve kanten aan online winkelen met een creditcard”, zegt Tiffany Welka, vice-president, financieel adviseur en geaccrediteerd vermogensbeheerder bij VFG Associates in Livonia, Michigan. ‘Het positieve is dat u extraatjes kunt krijgen voor het gebruik van uw kaarten, zoals punten, mijlen of geld terug’, terwijl u uw kredietgeschiedenis opbouwt als u uw rekening op tijd betaalt.

 

‘Het negatieve is dat als je niet oppast, je snel creditcardschulden kunt innen’, zegt ze. ‘Als u niet denkt dat u uw creditcardrekening kunt betalen voordat u een saldo begint te laten groeien, blijf dan hier weg.’

 

Het andere risico van het gebruik van een creditcard voor online winkelen is de mogelijkheid van fraude of identiteitsdiefstal. Elke keer dat u uw persoonlijke gegevens via een internetverbinding verzendt, kan iemand uw gegevens stelen.

 

De eerste stap om veilig een creditcard te gebruiken voor online winkelen, is alleen winkelen op gerenommeerde websites. Zorg ervoor dat de URL begint met HTTPS in plaats van alleen HTTP, zegt Cole. De “s” aan het einde bevestigt dat het een beveiligde verbinding heeft.

 

[LEES: Best Store-creditcards. ]

Naast het verifiëren van de beveiliging van de website zelf, bieden sommige creditcards een extra beschermingslaag tegen identiteitsdiefstal door middel van virtuele kaartnummers. Dit zijn unieke nummers voor eenmalig gebruik die als proxy voor uw kaart worden gebruikt, zodat u uw eigen informatie niet in gevaar brengt.

 

“De meeste creditcardhouders hebben op een bepaald moment frauduleuze afschrijvingen op hun rekeningen ondergaan omdat dezelfde identificerende informatie wordt gebruikt bij elke kaarttransactie”, zegt Gina DeCorla, senior analist bij Informa Financial Intelligence. “Virtuele nummers helpen dit probleem op te lossen door identificatiedata dynamisch te maken in plaats van statisch.”

 

Andere manieren om creditcardfraude te bestrijden bij online winkelen:

 

Stel transactiewaarschuwingen in.

Controleer uw creditcardafschriften.

Controleer uw kredietrapport.

Welke kaart is het beste voor online winkelen?

 

Bij het kiezen van een creditcard voor online winkelen, moet u rekening houden met de beveiligingsfuncties – zoals transactiewaarschuwingen en fraudebescherming – en de beloningsopties.

 

‘Zoek naar een kaart die transactiecontroles en waarschuwingen biedt van de mobiele app van de kaartuitgever’, zegt Cole. “Transactiecontroles geven kaarthouders meer gemoedsrust in het geval dat hun kaart verloren, gestolen of verdachte activiteiten vermoedt.”

 

Sommige kaartuitgevers maken het gemakkelijker dan andere om waarschuwingen in te stellen of een kaart te deactiveren als u fraude vermoedt.

 

‘Zoek kaarten die doen wat je wilt dat ze doen … (en) die passen bij je levensstijl’, zegt Welka. ‘Als je extra geld nodig hebt, koop dan een geld-terug-kaart. Als je van reizen houdt, koop dan een rewards-beloningskaart.’

 

Kaarten die goed zouden kunnen passen bij uw behoeften op het gebied van online winkelen, bieden beloningen, aansprakelijkheid voor fraude zonder dollar, online beveiligingsfuncties en geen jaarlijkse vergoeding. Zie er een paar hieronder:

 

Bank of America Cash Rewards-creditcard. De Bank of America Cash Rewards-creditcard geeft u 3% cashback in de categorie van uw keuze op de eerste $ 2.500 die u elk kwartaal uitgeeft. Er zijn zes categorieën om uit te kiezen, waaronder online winkelen met populairverkopers zoals Amazon, Nordstrom, Walmart, Best Buy en Apple.

Amazon Rewards Visa Signature Card. Als u vaak bij Amazon winkelt, kunt u bovengemiddelde beloningen krijgen met de Amazon Rewards Visa Signature Card. Amazon Prime-leden krijgen 5% terug bij Amazon en Whole Foods Market, zonder limiet voor hoeveel u uitgeeft.

US Bank Cash + Visa Signature Card. U kunt 5% cashback verdienen op de eerste $ 2.000 aan gecombineerde in aanmerking komende netto-aankopen elk kwartaal in twee categorieën naar keuze, inclusief online winkelen.

 

Een belangrijke impact van de Coronavirus-situatie is dat mensen thuis moeten werken.

 

Dit illustreert hoe goed technologie flexibiliteit kan bevorderen. Ondernemers vertrouwen al lang op deze onafhankelijkheid, maar in het huidige klimaat worden steeds meer mensen die thuis ‘hotdesks’ hebben opgezet, verleid om daar te blijven. Als het gaat om het bedenken van een geschikt klein bedrijf om te runnen, kan een datingsite ideaal zijn. Hier zijn de vijf beste tips voor het lanceren van een online bron voor matching.

 

Een van de meest cruciale beslissingen die u moet nemen, is op welke specifieke datingsite u zich wilt richten. Er zijn veel generieke sites zoals deze die een breed scala aan bases omvatten; andere verkooppunten richten zich op meer gespecialiseerde gebieden, zoals lgbt-dating, senior matchmaking of een andere niche die u maar kunt bedenken. Een beter idee zou zijn om een ​​of ander datingonderwerp te overwegen dat u zelf zou kunnen maken in plaats van te proberen een markt te betreden waar er aanzienlijke concurrentie zal zijn. lexa online is nieuw.

 

Ontwerp het ideale bedrijfsmodel

 

Een ander belangrijk aspect van overweging is het type bedrijfsmodel dat u hanteert. Online datingsites werken als elke andere gemakkelijke onderneming, in die zin dat u een definitief plan moet hebben. Het lijkt misschien alsof het opzetten van een datingsite geschikt is voor een kant-en-klare markt die garandeert dat een dergelijke onderneming op geen enkele manier kan mislukken. Dit is een af ​​te raden manier om uw potentieel te beoordelen. Voordat u zelfs maar begint met het ontwerpen van uw website, moet u een bekwaam en diepgaand bedrijfsplan opstellen dat rekening houdt met elke mogelijkheid. In dit stadium moet u ook alle risicoaspecten programmeren en de tegenmaatregelen beschrijven die u zult nemen om eventuele problemen op te lossen.

 

Klanten aantrekken

 

Internet is een enorm gebied dat het zeker gemakkelijk maakt om een ​​online bedrijf op te zetten, maar het grootste probleem waarmee u te maken zult krijgen, is uw stem laten horen op een steeds voller wordend medium. Denk na over manieren om mensen naar uw datingsite te trekken. Hoe zit het met de naam waaronder u opereert? Wilt u iets hebben dat beschrijvend is, naar datering verwijst of een volledig niet-verwant woord bedenkt (zoals een Zoosk) dat snel zijn eigen associaties kan krijgen? Het daadwerkelijke webdesign is cruciaal omdat het gemakkelijk te navigeren moet zijn en aantrekkelijk moet zijn voor klanten wat betreft lettertype, lay-out en andere overwegingen. parship gebruikerservaringen wijzen de juiste.

 

Focus op kwaliteitscontrole

 

Veel nieuwe websites mislukken omdat ze simpelweg niet aan hun taak voldoen als het gaat om het bieden van een opvallend platform dat klanten zal verleiden terug te komen. Bij webcontent gaat het erom spannende, vermakelijke en informatieve informatie te verstrekken aan mensen die terloops browsen en vervolgens op uw site uitstappen. U zult veel aandacht moeten besteden aan SEO om die essentiële zoekmachinehits in de eerste plaats op te bouwen. Bewerken is even belangrijk – slechte grammatica en spelling zullen mensen ervan weerhouden om regelmatige bezoekers te worden.

 

https://www.youtube.com/embed/vTTEYUh6vco

 

Stimuleer klanten

 

Een van de meest waardevolle adviezen om uw online datingbedrijf van de grond te krijgen, is om uw klanten zich gewaardeerd te laten voelen. Je bent al halverwege als je een bepaalde datingsite hebt gekozen die je zelf hebt gemaakt en de indruk hebt kunnen wekken dat je een stem van ervaring bent – de ‘go-to’-site voor deze niche. Bedenk andere manieren om loyale sitegebruikers te creëren, zoals speciale aanbiedingen voor abonnees

 

Het bedrijf heeft ook hulppakketten voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) aan webwinkels uitgedeeld in de vorm van stands op elke locatie die antiseptische handgel, gezichtsmaskers en handschoenen bevatten om persoonlijke bescherming te bieden aan zowel onze winkelverkopers als aan bezoekende klanten. Het bedrijf stelt de hulpprogramma’s ook gratis beschikbaar voor winkeleigenaars via de officiële Newgioco-winkel op https://www.ngstore.it/. Bovendien deelt Newgioco de heropeningservaring en geeft het echte hulp aan al zijn agenten, leveranciers en klanten door de hashtag # 600perdavvero te lanceren. sporthorloge kopen.

Eenvoudig de beste producten vinden

“Dit is een belangrijk economisch engagement van onze kant om onze verantwoordelijkheden te delen met betrekking tot het heropenen van de economie in landen waar we actief zijn. We beschouwen de rol die onze verkoopagenten en detailhandelaars als merkambassadeurs spelen als fundamenteel “, aldus Alessandro Marcelli, Chief Operating Officer van Newgioco Group. “We leven een cruciaal moment, COVID-19 zal waarschijnlijk onze economische structuur op alle niveaus veranderen en binnen deze nieuwe fase van volledige onzekerheid zijn de meest kwetsbare elementen specifiek kleine bedrijven. Dit is waarom we echte hulp bieden bij het opnieuw opstarten, niet alleen beloftes. Een herstart die naar onze mening in eerste instantie geleidelijk zal verlopen, gezien de zorg om een ​​continue verspreiding van COVID-19 in onze gemeenschappen te voorkomen. We hebben besloten om ons verkoopnetwerk een kleine boost te geven aan degenen die in ons geloven, en een signaal om te zeggen dat we in hen geloven.

Newgioco Group, Inc., is een wereldwijd technologiebedrijf voor vrijetijdsgames, met volledig gelicentieerde online en op het land gebaseerde spelactiviteiten en innovatieve goktechnologieplatforms die weddenschappen verwerken voor casino’s en andere kansspelaanbieders. Het bedrijf doet zaken onder het geregistreerde merk Newgioco, voornamelijk via zijn op internet gebaseerde weddistributienetwerk op zijn website, www.newgioco.it, evenals in wedkantoren in heel Italië. www.10beste.com voor online producten.

Newgioco biedt klanten een volledige suite van producten en diensten voor vrijetijdsgames, zoals sportweddenschappen, virtuele sporten, online casino, poker, bingo, interactieve spellen en slots. Newgioco bezit en exploiteert ook innovatieve software voor weddenschappenplatforms die zowel B2B- als B2C-weddenschappen verwerken voor casino’s, sportweddenschappen en andere online en lokale kansspelexploitanten. Aanvullende informatie is beschikbaar op onze bedrijfswebsite op www.newgiocogroup.com.

BitMex stond eerder in maart in het middelpunt van de belangstelling, toen Bitcoin de ergste daling van één dag in 7 noteerde

BitMEX leed een storing in zijn handelsengine die ongeveer 75 minuten duurde, maar de vooraanstaande cryptocurrency-uitwisseling slaagde er eindelijk in om hun normale activiteiten rond 13:29 UTC te herstellen.

Eerder vandaag om 12:13 UTC meldde de op de Seychellen gevestigde centrale op haar website dat ze leed aan een gedeeltelijke systeemuitval, omdat klanten meldden dat ze moeite hadden om verbinding te maken met de site en de API.

BitMex stond eerder in maart in het middelpunt van de belangstelling, toen de Bitcoin-prijs crashte van $ 7.900 naar slechts $ 3.600, waarmee de ergste daling van één dag in zeven jaar werd geregistreerd. Bitmex wordt nu veel gebruikt.

Info over Plus500

Gegevens van outfits voor cryptogegevens toonden aan dat BitMEX tijdens de uitverkoop van Bitcoin voor $ 1,2 miljard aan lange contracten alleen op zijn platform heeft geliquideerd, wat een van de meest intense lange perioden in de cryptogeschiedenis veroorzaakte. Plus500 crypto is een makkelijk manier van geld traden.

Volgens de meest recente update heeft BitMEX de stortingen en opnames hersteld nadat ze bijna een uur waren stilgelegd. Het herstelde aanvankelijk de operaties weer online via de modus Alleen annuleren tot 13:40 UTC, waar geen nieuwe bestellingen werden geplaatst. De uitwisseling bevestigde dat er geen liquidaties plaatsvonden tijdens de downtime, maar leverde geen details op over het incident, aangezien het personeel de zaak nog aan het onderzoeken was.

“We kunnen bevestigen dat de handel is hervat om 13:40 UTC. Opnames worden verwerkt om 14:00 en 15:00 UTC. Een volledige beoordeling van het incident zal te zijner tijd worden gepost. We weten hoeveel dit van invloed is op onze klanten en we willen onze excuses aanbieden aan alle betrokkenen ”, schrijft de exchange in een bericht.

I have expounded as often as possible on the requirement for houses of worship to be driven by groups rather than only one individual. Various ministers and lay pioneers have gotten some information about making such an initiative group. Despite the fact that each congregation should gauge the circumstance of their individual church, the accompanying advances can fill in as a rule for how a minister or lay pioneer may assemble an initiative group in his congregation.

1. Implore and look for the desire of God to decide whether this is the correct style of administration to seek after for your particular church at this particular time. In spite of the fact that sound chapels ought to be driven by groups, some of the time the planning isn’t right and ministers need to put off making an administration group for a brief period while they manage others issues. Request that the Holy Spirit show you if this is the opportune chance to push ahead with this thought.

2. Go through three to a half year showing the assembly why this authority style would be directly for your congregation at this specific time. Don’t simply make a declaration on a Sunday morning and anticipate that individuals should receive another authority style without time to thoroughly consider it. Lecture from various sacred writing sections that exhibit group administration. Try not to expect that everybody in the congregation will jump aboard after one message. Lecture about it a few times before pushing ahead with changes to the congregation authority structure.

3. Request that the assembly try out this initiative style for one year before really rolling out any improvements to the congregation constitution or ordinances. Individuals will in general oppose auxiliary change when requested to accomplish something they have never done. Accordingly, expel that obstruction by asking the gathering to just try different things with the thought for some time. In the event that the idea doesn’t work, the old way will at present be there to return as well. The structure may must be changed a couple of times at any rate, so don’t set it in stone until it is worked out. When the new authority structure is working adequately, at that point make the structure official in the manners are fitting.

4. Request that the assemblage put aside those people who will be a piece of the initiative group. Supplicate over the gathering and request that God give them intelligence as they push ahead. Request that God give them adaptability as they attempt another method of driving. Request that God assist them with being eager to change mid-stream if the framework received isn’t functioning just as it should. Choose the people for this authority group if that is the thing that your congregational country calls for.

5. Make a peaceful consideration plan that remembers every individual for the group. The objective is to spread out the appearance and service obligations with the goal that the minister isn’t doing everything. This makes the assemblage more beneficial, yet it offers the minister a reprieve so as to keep away from wear out. Any framework that meets that objective will be a triumph however these alternatives may be thought of: separating the whole gathering into bunches with each colleague doled out a gathering, giving each colleague multi week a month to do whatever appearance should be done, having the colleagues make any visits that emerge on the minister’s three day weekend or when away, or having multi week a month when the minister makes no visits and the remainder of the group makes all the visits.

6. Make a proclaiming plan that remembers every individual for the group. The timetable can be any framework that works for the group, however a recommendation would be that the minister lectures three Sundays per month and one of the others from the group lectures one Sunday a month. In a month that has five Sundays, a second individual from the group would lecture one time. Or on the other hand, if the gathering inclines toward that the minister do the vast majority of the proclaiming on Sunday mornings, at that point allocate mid-week Bible examinations and other instructing times to different individuals from the group so the minister can concentrate on making his Sunday morning lesson as well as can be expected be. This is especially significant if the minister needs to work a subsequent activity and has constrained chance to dedicate to message arrangement.

7. The administration group should meet at any rate once every month to design lesson points and update each other on whom in the assembly gotten a visit who despite everything needs one. Go through a day together once per year to design the significant yearly focal points of the congregation.

Dr. Terry W. Dorsett is an alum of both Liberty Baptist Theological Seminary and Golden Gate Baptist Theological Seminary. He presents with the North American Mission Board (SBC) as a congregation planting impetus in New England.

His new and creative talking style makes him an incredible facilitator for meetings and workshops over the United States. He is a generally looked for after speaker in neighborhood chapels.

Predikers zijn afhankelijk van groepen vrijwilligers om tal van dingen in de kerk en via inspanningsprogramma’s te voltooien. Elke collega heeft aanleg voor de tafel gedragen, maar weinigen hebben begrip voor het weghakken van een groep. Deze collega’s zijn hier omdat ze om het resultaat geven, maar omdat ze verschillende karakters en kwaliteiten met zich meebrengen, kunnen ze in sommige gevallen conflicteren en strijd veroorzaken. Dus hoe trotseert een Pastor groepsstrijd?

Het juiste antwoord is om vroegtijdig opgenomen te worden om problemen te bepalen. Ondanks het feit dat u misschien uit de buurt van groepsstrijd moet blijven of de groep moet verlaten om hun eigen problemen te doorzoeken, hebben de individuen van de groep in veel gevallen uw administratie nodig en hebben ze nodig om de stammen te bepalen. Ministers die waardevol met kwesties kunnen omgaan, kunnen de winstgevendheid verbeteren, nieuwe gedachten voortbrengen en door en door collega’s creëren, ook altruïsme.

Zoals aangegeven in een recent rapport, “Formative Sequence in Small Groups”, verspreid in Psychological Bulletin, zijn er vier fasen van groepsvoortgang: Forming, Storming, Norming en Performing.

Door uit te zoeken in welke fase van vooruitgang de groep zich bevindt, kan een voorganger besluiten hoe hij met de stelling om moet gaan.

Vormgeven. In deze vroege stadia onderzoeken individuen of ze een plaats nodig hebben bij de bijeenkomst. Ze benaderen verschillende individuen zorgvuldig en keken toe. In deze fase zou er een minister moeten zijn.

Woedend. Terwijl collega’s hun werk karakteriseren en elkaar testen, beginnen er botsingen te ontstaan. De minister moet zowel mandaat als sterk zijn.

Normeren. Collega’s beginnen hun ongelijkheden uit te werken, verbindingen te leggen en over te stappen op geleidelijk winstgevende activiteiten. Een minister moet een steeds stabieler en minder mandaat krijgen.

Het uitvoeren van. Collega’s delen autoriteit, structureren een verzamelend karakter en zijn afhankelijk. Samenwerking is communautair en nuttig. Een minister moet sterk zijn.

Stappen om conflicten te overwinnen

Pak de stelling vroeg aan. Hieronder volgen enkele fasen om u te helpen bij het verslaan van ruzie.

1. Val het probleem aan, niet het individu

2. Concentreer je op wat mogelijk moet zijn, niet op wat niet mogelijk is

3. Moedig een situatie aan voor open correspondentie.

4. Probeer iemand of schuld niet de schuld te geven; beschouw elk als een kans om je als groep te ontwikkelen.

5. Wees verantwoordelijk voor je werk in de groep.

6. Stem af om het perspectief van de ander te begrijpen voordat u het uwe geeft

7. Wees je bewust van het onderscheidingsvermogen van anderen.

8. Zorg voor het probleem tijdens het opbouwen van de relatie

Houd de bewering geïdentificeerd met de taak die moet worden gedaan. Probeer dit niet alleen een plek te laten voor collega’s om individuele wrok tegen elkaar uit te spreken. Bovendien, als het buitensporig wild wordt, heb je een pauze nodig.

Een ontspoorde strijd zal collega’s verzwakken. Haal ze weer in de groove door het volgende te doen:

1. Praat over wat er is gebeurd en hoe het de neiging heeft om op een strategische afstand van later te worden gehouden.

2. Maak regels en limieten zodat collega’s weten waar ze aan toe zijn.

3. Gebruik opbeurende feedback door te vieren met de collega’s.

Jan Hinton is de maker van ePastorNetwork.com

De eerste lidmaatschapswebsite van internet voor predikanten.